Hallååå !

Nu var det ett tag sen jag skrev för i Fredags kl 7 på morgonen stack ja t Stockholm med min klass och 9f , vi hade så sjuuukt kul ! iaf på Gröna lund haha dt va fan bäst ! Och jag åkte katapulten som ja trodde bara skulle va en sån dära som dom bara skjuter upp på men dt va både upp & ner ja va asrädd ;oo men den va kul haha xD Och i lördags så fick vi typ tre timmar fritt o då gick ja med Lisa på stan och shoppade lite ^^ Imon ska vi i klassen t Friskis o svettis on träna på gymmet eller ett vanligt pass haha , dt va våran lärare som typ bestämde att vi skulle göra dt (hon jobbar på friskis o svettis) hon skulle ändå typ ha ett pass så vi fick gå på det ifall vi ville annars skulle vi träna på gymmet (y) , men dt som är skiitbra e att vi slipper tre lektioner ! haha ;) Ikväll blire innebandy träning ! ;D <3  fler videosar kommer nog snaart hoppas ja !? haha men ha dt så bra, puss&kram Bella

Hej!

Igår hann jag inte skriva för att jag städade hela dagen sen va jag på rixfm på kvällen! Sen sov jag hos Matilda. Det va en ganska rolig kvällm fast vi satt mest på piren och hade kul. Sen hoppas jag att ni har grattat era mammor, min mamma fick en liten bakelse!! Sen på kvällen hade hon konsert i kyrkan och innan dess va jag och min syster ute och gick runt munksjön( typ 6-7km), nu sitter jag vid datan fast jag ska nog kolla på Bridget Jones Dagbok haha, för typ 34566e gången. Men jag hoppas att Bella bloggar imon då.

/KRAM JESSICA


heeej

Tjoo bloggen!

Idag har jag haft matte prov och det gick inte bra!! Sen ja dagen gick ganska segt som en vanlig skoldag, Fast jag är ledig nästa fredag (Y) glaad, idag efter skolan va jag först hos Nora med Johanna medan Erica va och slingade sig. Sen gick vi med en macka till henne och sedan gick vi ner till jönköpingsmarknad, det va ganska mycket folk men det va kul ändå. Sen träffade vi Nellie och Amanda, så tuffa är doom!! hahaha. Men sen blev det liite kallt så jag typ cyklade hem vid kvart över åtta. Jag tror att jag ska sätta på en film snart. Och TAGGA RIXFM IMON!!

//KRAM Jessica

Tja !

Tjenaa ! Jag hinner inte skriva så speciellt mycket idag , för snart drar ja t stockholm med klassen ska bli sjuuukt kul  ! :) Och ikväll ska vi gå på Gröna lund med o ja har fan aldrig vart där ;oo hha , men jag tror att Jessica kommer blogga mer sen idag , ha dt gött puss&kram Bella <3

hejhej

Idag har jag varit i skolan, sen efter skulle jag gå och klippa mig, jag äälskar att gå till frisören för efter så känner man sig så ny!! Ikväll är det äntligen vampire diaries, det har varit uppehåll p.g.a. dum hockey!!
Just det, om det med frågestunden alla får antingen skicka frågor till [email protected] eller kommentara era frågor så gör vi en video på det senare! Igår va jag och Bella ute och gick i skogen i mer än en timme, riktigt duktigt tycker jag. Men nu ska jag gå, pusshej!

/Kram Jessica

heej

Hej!

asså nu ska jag svara på en kommentar jag inte fattade.

Macke:

frågestund asså på videoXD

asså hur ska vi göra en frågestund på video hade du tänkt?
orkar inte blogga mera, pusss

/Kram Jessica

Hejjj

Skolan började ju inte alls bra idag.. xD Först på syslöjden så va vi typ tvugna o göra nått praktiskt arbete för vi skulle visa vad vi kunde? ;o haha & dt gick skitdåligt fick hoppa över massa grejer typ haha xD , o sen hade ja oxå två redovisningar idag, både i spanska & bild fyfan säger ja bara ! ;o Men nu är man hemma iaf ,  och idag ska ja åka t farmor & farfar för ja måste intervjua dom eftersom vi har ett arbete i skolan om historia typ ;oo Aja nu hinner ja nt blogga så mkt mer men hoppas ni fortsätter o läsa ! ;) pussshej ! (L) / Bella


Helllu

Hellu!!

Nu sitter jag här vid datan, pluggade nyss lite. Men nu har jag två frågor till er läsare!

1. Vad vill ni ha i bloggen? mer foto, videosar, outfits?

2. Skulle ni typ vilja ha en frågestund?

Nu ska vi försöka att uppdatera minst 1 gång varje dag! Så det blir intressant att läsa för er om vi skriver mycket. Men nu ska jag snart gå och kolla på tv, bloggar imoon!

//Kram Jessica

Video !


Tjena ! ;)

Tja alla bloggläsare ! Idag va dt skola som vanligt & ja va nt med  på idrotten idag o nt igår heller för ja e fortfarande förskyld , dt går lixom aldrig över helt ;o men iaf idag hade ja nationellt muntligt i matte & ja tror faktiskt dt gick rätt bra , asså ja trodde dt skulle va skitsvårt men dt va dt nt :) (y). Snart kmr Jessica gumman hit & vi ska nog göra fler videosar I think ? ;) Haha så vi kommer nog lägga upp nåra senare , pusss ! PS : Kommentera gärna vad ni tycker om våran blogg & vad ni tycker vi ska lägga upp typ? xD

LEDIG!!

Hejhej!

Idag är jag ledig, eller ja vi ska typ städa och sen samla in pengar till typ barn i Rumänien eller nåt. Jag ser att det har ökat lite i statistiken så fortsätt läsa våran blogg, kommentera gärna då blir vi glada. Ni kan också kommentera vad ni vill läsa om i bloggen så fixar vi det. Senare ska jag va med Bella och då blir det nog lite videosar, men vad tycker ni om headern? vilken va bäst? den gamla eller nya?

DEN GAMLA!



DEN NYA!!!





//KRAMAR JESSICA



tjooo

Tjoo på alla bloggläsare!

Idag har jag varit i skolan första dagen på två veckor för jag har praoat :D Jag är jätte glad för jag fick tillbaka mitt fysik prov idag och jag fick 71% och 75% va VG, och jag brukar inte fatta fysik så bra, hahah. Imon sja jag och Bella va och då blir det säkert några roliga videosar!! Ska fixa en ny header, är inte riktigt nöjd med den vi har nu. Slänger inn en bild på oss två.
Ha de braaa,
//Kram Jessica


Tjenare !

Det blev inget med att sova över med Jessica gumman idag tyvär "/ men dt får bli en annan gg ! :) Men vi har iaf haft skitkul idag & vi har spelat in massa videosar som ni säkert har sett här på bloggen ;) Kommentera gärna våra inlägg o sånt då blir vi glada (y) Och ni kan gärna komma med förslag på låtar som vi kan sjunga elle dansa till xD , Puss&Kram / Bella (L)

As long as you love me <3 , jag (bella) e lite förskyld så dt låter typ lite cpigt haha xD


Haha , Barbie girl - Bella som Barbie & Jessie som Ken ;) <3


HI BARBIE; HIIIIIII KEEEEEN


HAHAHHA , DO YOU WANNA BE AN AMERICAN IDIOT, WE DON'T !!!


HAHA, HANNAH MONTANA ÄR VÅRAN IDOL!!!

 

SOMMARSOMMARSOMMAR

Heej!

Idag är det värsta fina vädret, soligt och varmt och jag längtar till sommaren fast den är nog här kan man undra med detta vädret! Imon ska jag och Bella sova över och va ska ta massa fina bilder som vi lägger upp på lördag tror jag, och massa videosar såklart. Men nu ska jag äta, bloggar säkert imon med! oj, vad mycket jag skrev, haha. IRONI (sarkasm Matilda, om du läser detta, fattar du då? :)

/Kram Jessica

Walking in memphis ! ^^


Tjoo

Hejj bloggen ! Jag hoppas ni har kollat på våra fiiina videosar haha ! Jag kommer snart lägga upp en till ;) Kom nyss hem från skolan , asså jag HATAR verkligen onsdagar i skolan då asså -.- Men jag längtar till helgen ! På fredag ska ja & Jessica sova över & då blire nog massa fina videosar ;) Ni får hare så bra pusssshejjs / Bella


Haha vi "dansar" till låten Segertåget ^^ <3


NY DESIIIIGN nu är designen klaaaaaar, den e supernaajs (Y)


Video från i somras haha (y) <3


En fin video som Jessica har gjort :) <3


Hemma !

Hejj nu är ja hemma från nåra dagar i malmö & dt har varit sjuuuuuuukt kul ! kommer sakna många människor "/ men iaf vi har sjung för fullt så nu är min hals lite hes haha xD Dt va första gg ja va i malmö med o då är dt ju lite extra kul o åka dit elle hur? ;) men idag så spöregnade dt i malmö assurt! Men nu är ja hemma och jag är också ledig på måndag fettskönt asså! Jag hoppas ni fortsätter att läsa min & Jessicas blogg ;) Puss / Bella (L)

vååran blogg!

Heej, nu är våran nya blogg häär. Vi kommer ladda upp massa roliga och knasiga videosar på oss. Hoppas ni läser bloggen. Här är en bild på oss, enjoy! ( från i sommras)



DESIGNEN ÄR PÅ FIXNING, DEN KOMMER INTE ATT SE UT SÅ HÄR; BARA FÖR TILLFÄLLET!!!


/KRAMAR JESSICA OCH ISABELLA




RSS 2.0